Hard Disk Sentinel контролира състоянието на SSD и  HDD дисковете,

...
Hard Disk Sentinel контролира състоянието на SSD и  HDD дисковете,
Коментари Харесай

Hard Disk Sentinel 6.10

Hard Disk Sentinel управлява положението на SSD и  HDD дисковете, и е в положение да дефинира на какво се дължи понижаването на продуктивността, евентуалните проблеми и вероятни повреди .

Hard Disk Sentinel следи статуса на дисковете, в това число температурата и S.M.A.R.T (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) параметрите. Програмата мери скоростта за продан на данни в действително време и този параметър може да се употребява за засичане на намалена продуктивност при другите обстановки.

Hard Disk Sentinel работи във фонов режим и непрестанно проучва работата на SSD и HDD дисковете. При честа поява на неточности и при превишаване на избран, заложен от потребителя предел на някои параметри, програмата извежда предизвестие.

Hard Disk Sentinel работи с IDE, Serial ATA и SCSI интерфейсите, като демонстрира температурата, броя на грешките при четене и запис на данни, както и подробни статистики и доклади. Лиценз: Платен (Shareware) .

Промени в 

Изтегли: (78 KB)
Изтегли: (34.9 MB)
Изтегли: (35.3 MB)
Изтегли: (40.9 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР